Gulácsiék Sallaiék ellen - mutatunk egy tuti tippet a "magyaros" meccsre

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. november 7., szombat 13:55
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 7., szombat 13:55

Szombaton a Freiburg Lipcsébe látogat. A hazaiak két vesztes meccs után győztek, méghozzá a PSG-t verték a BL-ben! Sallaiék nincsenek kirobbanó formában, ikszek után legutóbb a Leverkusentől kaptak ki hazai környezetben. Ma a piros-fehéreknek szavazunk bizalmat, a H mellé a +2.5-ös tipp is adható, így pedig 1.75-ös odds jön ki.

Vasárnap délután Torinóban igazi kiesési rangadót rendeznek. A két nyeretlen gárda kezd leszakadni a mezőnytől, az elmúlt játéknapon kikaptak, különösen a Bikák voltak pechesek, hiszen a ráadásban fordított ellenük a Lazio. A védelmek gyengék, éppen ezért is megyünk rá a gólokra: hárommal számolunk, amely 1.75 fölötti szorzóval kecsegtet.

Maradunk Olaszországban, ahol csalódott csapatok találkoznak Bergamóban. A BL-ben az Atalanta egy ötöst kapott otthon a Liverpooltól, az Inter 3-2-re maradt alul a Bernabeuban. A bajnokságban azért jobban megy a gárdáknak, amely csapat győz, felléphet a dobogóra. A támadófoci diadalát várjuk a mai meccstől, így a gólváltást az over opcióval mixeljük, amely 1,6 körül fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz