Görögországban folytatja az Újpest kegyvesztett játékosa – hivatalos

A görög élvonalban tizedik helyen álló Levadiakosz szerződtette a korábban az Újpesten megforduló középpályást, Windecker Józsefet. A 25 éves játékos két évre kötelezte el magát az új csapatánál.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 6., hétfő 18:50
A görög élvonalban tizedik helyen álló Levadiakosz szerződtette a korábban az Újpesten megforduló középpályást, Windecker Józsefet. A 25 éves játékos két évre kötelezte el magát az új csapatánál.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 6., hétfő 18:50

Hivatalossá vált, hogy a görög élvonalban szereplő Levadiakosz leigazolta az Újpest kegyvesztetté vált játékosát, Windecker Józsefet. A jelenleg 10. helyen álló csapat két éves megállapodást kötött a 25 éves játékossal.

https://www.instagram.com/p/BmJV2luluyR/?taken-by=panicosmakedonas

Windecker pályafutása során korábban megfordult a Győrben és az Újpestben, ahol alapembernek számított. Célja mindenképpen az volt, hogy külföldön szeretett volna játszani, ezért nem hosszabbított a lila-fehéreknél, akik büntetésből tavasszal kirakták az első keretből. Windecker korábban a belga élvonalbeli Royal Antwerpnél is megfordult próbajátékon, és ajánlatot tettek neki, mivel elégedettek voltak vele, de az ügyben nem történt előrelépés.

A Levadiakosz az előző szezonban a tizedik helyen végzett a bajnokságban. A görög csapatnál a jelenleg az MTK-t erősítő Pintér Ádám is játszott 2014 és 2015 között.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz