Gólváltások mellett egy hazai siker is jól fizet a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. február 6., szombat 10:46
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 6., szombat 10:46

Szombaton a Sassuolo a Speziát látja vendégül. Egyik alakulat sincs jó formában, és akkor még finoman fogalmaztunk. A hazaiak a remek kezdés után mostanság már csak a középmezőnyben tanyáznak, az újonc pedig a veszélyzóna tagja. Caputoék ma összekapják magukat, és otthon tartják a három pontot - 1,8 fölötti szorzóért ez remek opciónak tűnik.

Vasárnap este a Parma a Bolognát fogadja. A hazaiak az edzőváltás óta sem táltosodtak meg, az utolsó előtti helyen állnak, pocsék hazai mutatóval rendelkezve. A Bologna sem a legszebb korszakát éli, de egyelőre tisztes távolságban van a kiesőzónától. A házigazda mintha be lenne oltva a góllövés ellen, viszont a Mihajlovics-legénység ellen ma megszakadhat a rossz sorozat. A gólváltásra adott 1,7-es odds felkeltette az érdeklődésünket!

A Bundesligában a Hoffenheim a Frankfurttal találkozik a 20. fordulóban. A kék-fehérek két nyertes bajnoki után az Allianz Arénában szenvedtek papírforma vereséget (Bayern 4-1), de továbbra is a középmezőnyben állnak. Adi Hütter tanítványai remek sorozatban vannak, legutóbb a Hertha ellen nyertek hátrányból fordítva. A támadósor és a védelem is gólképes, éppen ezért a G/G+over opciót választjuk, amely 1.6 körül fizet az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz