Futács villámgyorsan gyógyul – 57-szeres portugál válogatott lesz a csatártársa

A Hajduk Split sportigazgatója szerint augusztusi súlyos sérülése után hat hónappal akár már bevethető állapotban lehet a csatár.
Budai László 2017. december 22., péntek 18:42
A Hajduk Split sportigazgatója szerint augusztusi súlyos sérülése után hat hónappal akár már bevethető állapotban lehet a csatár.
Szerző: Budai László 2017. december 22., péntek 18:42

Súlyos keresztszalag-szakadása után jól halad Futács Márkó rehabilitációja. Mindezt Mario Branco, a Hajduk Split sportigazgatója árulta el, aki arról is beszélt: szerinte jó párost alkotnak majd a közel 60-szoros portugál válogatott Hugo Almeidával, és reméli, hosszabbítani fog a támadó.

Ha Márkó nem sérült volna meg, valószínűleg nem marad a Hajduknál. Játszott volna az Everton ellen az Európa Ligában, kapott volna válogatott meghívót, és ezek után nyáron minden bizonnyal távozott volna, főleg, hogy volt egy pont a szerződésében is, amely ezt lehetővé tette. Szeretném, ha addig, amíg én a klubnál vagyok, ő is maradna, és hosszabbítana.

A felépülése gyorsabban halad a vártnál. Reméljük, a törökországi edzőtáborban már játszhat, és együtt tud készülni a csapattal. Hat hónappal a sérülése után már bevethető állapotban lehet. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de szerintem nem kérdés, hogy Futácsot vagy Hugo Almeidát játszassuk. Egyszerre mindketten is tudnak majd a pályán lenni - mondta Branco a goal.com horvát kiadásának.

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, a magyar csatár már labdás edzéseket is végezhet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz