Tragikus baleset: Ráesett a napoztató berendezés, elhunyt a kertész a BL-csapat meccse után

Egy világítótest rázuhant a francia élvonalbeli Lorient csapatánál dolgozó férfira, aki később kórházba szállítás után szívroham következtében elhunyt.
Csakfoci Admin 2020. december 21., hétfő 15:18
Egy világítótest rázuhant a francia élvonalbeli Lorient csapatánál dolgozó férfira, aki később kórházba szállítás után szívroham következtében elhunyt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 21., hétfő 15:18

A L'Équipe francia napilap beszámolója szerint szörnyű tragédiával végződött a vasárnap esti Lorient és Rennes csapatának bajnoki mérkőzése.

A lefújás után tíz perccel jajveszékelésre lettek figyelmesek a Moustoir Stadionban, miután a Lorientnél dolgozó férfi napoztatni szerette volna a gyepszőnyeget, ám az egyik világítótest rázuhant. A helyszínen tartózkodó mentőegység azonnal a szerencsétlenül járt 38 éves férfi segítségére sietett. Megpróbálták kiszedni a berendezés alól, végül a tűzoltóknak sikerült eltávolítani róla a reflektort.

A történtek miatt a rendőrséget is értesítették, szívmasszázst alkalmaztak rajta, megpróbálták újraéleszteni. Háromnegyed órával az eset után, kritikus állapotban a lorient-i kórház intenzív osztályára szállították a férfit, ám az orvosi segítség legnagyobb erőfeszítései ellenére belehalt a sérüléseibe.

A klub és a hatóságok vizsgálják a tragédia körülményeit.

Az AS információi szerint a kertész szívroham következtében hunyt el.

A Lorient alkalmazottja egy háromgyermekes édesapa volt, rajta kívül két munkás is megsérült, ők könnyebben megúszták a balesetet.

Haláláról a francia együttes is beszámolt a közösségi oldalán, és részvétet nyilvánított a gyászoló családnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz