Topliga álomcsapatába került a magyar válogatott játékos

A légiós komoly elismerése.
Dudás Gábor 2016. október 17., hétfő 13:16
A légiós komoly elismerése.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 17., hétfő 13:16

Az egyik legnépszerűbb francia sportportál, az RMC Sport Európa egyik legerősebb bajnoksága, a francia élvonal 9. fordulójának mérkőzései után is összeállította álomcsapatát.

Amelyben az a Lang Ádám is helyet kapott, aki a Dijon csapatával a 94. percig vezetett a St Etienne ellen, de végül, egy 11-esnek köszönhetően be kellett érnie az egy ponttal.

A cikk szerint a magyar válogatott a Dijon a magyar futballista remek játékának is köszönhetően szerzett pontot a meccs nagy részében domináló ellenféllel szemben, és kiemelik, hogy Lang érkezése, majd beállítása óta megszilárdult csapatának védelme.

A Ligue 1 9. fordulójának válogatottja:

Cédric Carrasso (Bordeaux) – Loïc Perrin (Saint-Etienne), Lang Ádám (Dijon), Paul Baysse (Nice), Jean-Michaël Seri (Nice) –  Jimmy Durmaz (Toulouse), Pierre Lees Melou (Dijon), Martin Braithwaite (Toulouse), Florian Thauvin (OM) - Casimir Ninga (Montpellier), Famara Diedhiou (Angers)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz