Fotó: standard.co.uk

PSG: Bejelentést tettek Neymar jövőjéről - hivatalos

Eldőlt, hogy a brazil támadó továbbra is a párizsi csapatnál marad, fizetése pedig a nehéz gazdasági helyzet ellenére állítólag alig csökken.
Nyikes Zoltán 2021. május 8., szombat 15:16
Fotó: standard.co.uk
Eldőlt, hogy a brazil támadó továbbra is a párizsi csapatnál marad, fizetése pedig a nehéz gazdasági helyzet ellenére állítólag alig csökken.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 8., szombat 15:16

Szombat délután pont került a Neymarral kapcsolatos átigazolási pletykák végére, a Paris Saint-Germain ugyanis bejelentette, hogy

a brazil játékos 2025-ig meghosszabbította szerződését a klubnál.

A kontraktus megtoldásának pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra. A 29 éves támadó 2017-ben világrekordot jelentő 222 millió eurós összegért szerződött Párizsba az FC Barcelonából.

A PSG elődöntőig jutott a Bajnokok Ligájában, a francia bajnokságban három fordulóval az idény zárása előtt négy pont a hátránya az eddig egy mérkőzéssel többet játszó, éllovas Lille-lel szemben.

Francia sajtóhírek szerint a brazil támadó bére a koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzet miatt sem csökkent jelentősen: az eddigi 40 millió euró körüli éves bére ugyan nettó 28 millió euróra csökkent, ám ehhez tartozik még további évi 8 millió eurós bónusz, amit abban az esetben kap meg, ha a PSG bejut a Bajnokok Ligájában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz