Neymar és Mbappé csapattársa lehet Szoboszlai - a PSG is bejelentkezett érte

Olasz lapinformáció szerint könnyen lehet, hogy ismét lecsúszik a magyar játékos szerződtetéséről az AC Milan, miután a Neymart és Kylian Mbappét is soraiban tudó PSG beelőzheti.
Nyikes Zoltán 2020. június 27., szombat 9:21
Olasz lapinformáció szerint könnyen lehet, hogy ismét lecsúszik a magyar játékos szerződtetéséről az AC Milan, miután a Neymart és Kylian Mbappét is soraiban tudó PSG beelőzheti.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 27., szombat 9:21

Korábban megírtuk, hogy olasz sajtóhírek szerint januárban nagyon közel állt Szoboszlai Dominik megszerzéséhez az AC Milan, amely továbbra sem tett le a magyar válogatott játékosról, sőt, az egyik legesélyesebb a szerződtetésére.

A TuttoMercatoWeb legfrissebb információja szerint azonban könnyen lehet, hogy most nyáron sem sikerül megkaparintani a milánóiaknak az RB Salzburg labdarúgóját,

miután a Paris Saint-Germain is kiszemelte magának Szoboszlait,

a világsztárok sorát, valamint Lőw Zsolt másodedzőt is foglalkoztató klub pedig "a semmiből előbukkanva" már fel is vette a kapcsolatot az osztrákokkal, hogy az átigazolás részleteiről egyeztessenek - írja a tribuna.com.

Az olasz lap megjegyzi, a Milan mellett azonban továbbra is két fontos érv szólhat: egyrészt a nagy valószínűség szerint a menedzsernek és vezetőedzőnek érkező Ralf Rangnick kinevezése, aki nagyon jól ismeri Szoboszlait, másrészt pedig az, hogy a magyar tehetség szinte biztosan a kezdőcsapat tagja lehet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz