A magyar válogatott védő megegyezett új klubjával - ebben a csapatban folytatja

Úgy tűnik, nem kell országot váltania Lang Ádámnak, igaz, egy szinttel lejjebb kerülhet a Dijon labdarúgója, aki kölcsönben a Nancyban folytatja.
Budai László 2018. január 5., péntek 16:29
Úgy tűnik, nem kell országot váltania Lang Ádámnak, igaz, egy szinttel lejjebb kerülhet a Dijon labdarúgója, aki kölcsönben a Nancyban folytatja.
Szerző: Budai László 2018. január 5., péntek 16:29

Több francia honlap is arról ír, hogy a magyar válogatott Lang Ádám megszerzéséhez egyre közelebb van a francia másodosztályú Nancy.

A maligue2.fr beszámolója szerint a második vonal 16. helyén álló klub elnöke, Jacques Rousselot szeretné, ha az együttes a lehető leghamarabb elkerülne a tabella második feléből. Ennek érdekében már a következő napokban be akarják jelenteni egy támadó és egy középső védő megszerzését. A lap úgy tudja, elsősorban Lang kölcsönvételében gondolkodnak.

Az RMC Sportra hivatkozva két másik helyi honlap – a foot-sur7.fr és a foot-national.com - arról is ír, hogy a Nancy már hivatalos kölcsönszerződési ajánlatot is küldött a Dijonnak a magyar labdarúgó ügyében. Ezek alapján tényleg hamar eldőlhet a játékos jövője, aki így maradhat Franciaországban.

Langgal kapcsolatban egyébként nemrégiben lengyel, orosz és amerikai érdeklődőről szóltak a hírek. Akkor – a szintén emlegetett Nancy mellett – a Los Angeles Galaxy érdeklődéséről számoltak be.

Frissítés: A rangado.hu-n Lang Ádám már tényként beszélt a Nancyba való kölcsönadásról.

- Boldog vagyok, hogy végre lezárult a klubváltásom - mondta Lang. - Fontos, a Nancy vezetői nyomatékosították, hogy engem képzeltek el belső védőként, és a Dijonnál is örülnek, hogy Franciaországban maradok.

A játékost képviselő Illés Zoltán, a HSI Soccer ügyvezetője hozzátette, Lang iránt valóban jelentős érdeklődés mutatkozott az utóbbi hetekben: Amerikából, Lengyelországból, Törökországból és Oroszországból is keresték.

- Köszönettel tartozunk a CMG menedzserirodának, melynek közreműködésével több ajánlat is befutott Ádám iránt - tette hozzá Illés. - A Nancy volt a legrégebbi és legkitartóbb érdeklődő, a dijoniakon keresztül már decemberben jelezte igazolási szándékát az irodánknál.

Olvastad már?
Ugraiért külföldi élcsapat jelentkezett be - így áll az ügy
A válogatott támadóért magyar szinten komolyabb összeget áldoznának, de az érdeklődő klub és a Diósgyőr álláspontja egyelőre távol áll egymástól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz