Ellentmondásos hírek Neymar visszatéréséről - megszólalt a játékos is

A PSG-t irányító Unai Emery szerint közel van Neymar visszatérése, a brazil sztár azonban úgy érzi, körülbelül egy hónap múlva lehet újra pályán.
Csakfoci Admin 2018. április 14., szombat 7:01
A PSG-t irányító Unai Emery szerint közel van Neymar visszatérése, a brazil sztár azonban úgy érzi, körülbelül egy hónap múlva lehet újra pályán.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 14., szombat 7:01

Március végén úgy fogalmazott Unai Emery, a francia bajnokságban szereplő PSG trénere, hogy Neymar két-három héten belül térhet vissza. Nos, ez az idő lassan lejár, most azonban röviden a játékos is megszólalt ezzel kapcsolatban, amely szerint azért várni kell még a párizsi szurkolóknak a brazil csillag újabb pályára lépésére.

"A felépülésem jól halad, de még körülbelül egy hónapra szükségem van ahhoz, hogy teljesen egészséges legyek, és visszatérhessek a pályára" - fogalmazot Neymar.

A francia élvonalban május 19-én játsszák az utolsó fordulót.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz