Bölöni feljutást megcélzó csapatnál lett vezetőedző - hivatalos

A francia másodosztályú Metz együttese Bölöni Lászlót nevezte ki vezetőedzőnek, a 69 éves szakember bő egy év után vállalt újra munkát.
Póczik Dávid 2022. június 16., csütörtök 19:20
A francia másodosztályú Metz együttese Bölöni Lászlót nevezte ki vezetőedzőnek, a 69 éves szakember bő egy év után vállalt újra munkát.
Szerző: Póczik Dávid 2022. június 16., csütörtök 19:20

A francia előosztályból frissen búcsúzó Metz csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő szezontól Bölöni László irányítja az együttest.

A 69 éves erdélyi szakember Frédéric Antonettit váltotta a kispadon, míg a klub ezzel együtt Pierre Dréossit nevezte ki sportigazgatónak. A gárda a 2021/2022-es szezonban a 19. helyen végzett, így csak a második ligából kezdi meg a következő idényt, ám a klub tervei szerint egy esztendő után újra az élvonalban szerepelnének.

Korábban arról is cikkeztek, hogy Bölöni román szövetségi kapitány lehet, ám végül Edward Iordanescu vette át a nemzeti csapat irányítását. A tréner egyébként korábban irányította a román válogatottat, még 2000 és 2001 között. Emellett Franciarországban már volt a Monaco, a Lens, a Nancy és a Rennes vezetőedzője is. Legutóbb a görög Panathinaikosz csapatát irányította, innen 2021 májusában távozott.

Olvastad már?
Miért nem igazolhat Ádám Martin Angliába? - erre a szabályra utalt a csatár
Megnéztük, milyen kritériumok alapján kapnak pontot az EU-s játékosok ahhoz, hogy Angliába igazolhassanak. Ezek alapján nem lett elég magas a pontszáma Ádám Martinnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz