Beséék lenullázták az éllovast és bravúros pontot szereztek

Bese Barnabás végig a pályán volt a listavezető Reims ellen, amelyet sikerült "lenullázniuk". A Le Havre ezzel fontos pontot szerzett.
Budai László 2017. november 6., hétfő 22:39
Bese Barnabás végig a pályán volt a listavezető Reims ellen, amelyet sikerült "lenullázniuk". A Le Havre ezzel fontos pontot szerzett.
Szerző: Budai László 2017. november 6., hétfő 22:39

Az ezúttal is Bese Barnabással felálló Le Havre a listavezető Reims együttesét fogadta a francia másodosztály 14. fordulójának zárómérkőzésén. A találkozó első félidejében a vendégek voltak aktívabbak, akik kilenc lövéssel is próbálkoztak, de ezek vagy nem találtak kaput, vagy a hazai kapus védett.

A második játékrészben aztán a Le Havre már többet birtokolta a labdát, de gólt neki sem sikerült szereznie. Azzal együtt sem, hogy a vendégekhez csereként beállított Ndom 14 percnyi játékidő alatt összeszedett két sárgát, így a Reims az utolsó negyedórát emberhátrányban töltötte.

Beséék pontszerzése összességében így is bravúros, a Reims ugyanis a most elvesztett két pont után is három egységgel vezeti a tabellát. Beséék is jól állnak, a hatodikak, és csak három pont választja el őket az osztályozót érő harmadik pozíciótól az egyébként is rendkívül szoros francia másodosztályban.

A magyar válogatott védő végigjátszotta a mérkőzést.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz