Fotó: fradi.hu

Fradi: Öt helyen is változott a kezdő a múlt hetihez képest - így állnak fel a Shamrock ellen

Ibrahim Cissé, a friss igazolás Cristian Ramírez, Sigér Dávid, Cebrail Makreckis és Marquinhos is bekerült az FTC Shamrock elleni EKL-kezdőjébe.
Budai László 2023. július 27., csütörtök 17:46
Fotó: fradi.hu
Ibrahim Cissé, a friss igazolás Cristian Ramírez, Sigér Dávid, Cebrail Makreckis és Marquinhos is bekerült az FTC Shamrock elleni EKL-kezdőjébe.
Szerző: Budai László 2023. július 27., csütörtök 17:46

Máté Csaba vezetőedző öt helyen is változtatott az FTC kezdőcsapatán ahhoz képest, ahogyan - még Sztanyiszlav Csercseszov irányításával - az együttes múlt héten lépett pályára a KÍ elleni BL-kiesés alkalmával. Főként a hátsó régiót érintette keményen az átalakítás: a védelemből mindössze Samy Mmaee maradt, de kikerült Botka Endre (ő sérülés miatt), Mats Knoester és Eldar Civic is, míg a védekező középpályás posztról Baráth Péter és Amer Gojak.

Bekerült ellenben Cebrail Makreckis, Ibrahim Cissé, a friss igazolás Cristian Ramírez, Sigér Dávid és Marquinhos is.

Európa Konferencia Liga, selejtezők, 2. forduló, 1. mérkőzés

Ferencváros-Shamrock Rovers 19.00

Ferencváros: Dibusz - Makreckis, S. Mmaee, Cissé, Ramírez - Sigér, Abu Fani - Traoré, Zachariassen, Marquinhos - Varga B.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz