Fotó: fradi.hu

Fradi: "Meg sem fordult a fejünkben, hogy hátradőlhetünk" - Sigér szerint Írországban könnyebb lesz jobban teljesíteni

A Ferencváros magyar válogatott középpályása szerint szükségük van a jó eredményre ahhoz, hogy higgyenek az építkezésben.
Budai László 2023. augusztus 3., csütörtök 16:03
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros magyar válogatott középpályása szerint szükségük van a jó eredményre ahhoz, hogy higgyenek az építkezésben.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 3., csütörtök 16:03

A Ferencváros 4-0-s előnnyel utazott Írországba, ahol csütörtökön, magyar idő szerint 21.00-tól a Shamrock Rovers ellen játszik Európa Konferencia Liga-selejtezős visszavágót. Az odavágón a kezdőcsapatban helyet kapott Sigér Dávid szerint minden adott ahhoz, hogy újra jó teljesítményt láthassanak a szurkolók a zöld-fehérektől.

Meg sem fordult a fejünkben, hogy hátradőlhetünk. Jó úton indultunk el, és az önbizalmunkhoz, valamint ahhoz a hithez, hogy tovább tudjuk építeni magunkat, kell az itteni jó eredmény.

- Mindenki úgy áll hozzá, hogy ez az igazi futballidő, ilyenkor lehet a legjobban játszani. Mindig nedves a fű, gyorsan megy a labda, nagyszerűek a körülmények, ez az időjárás sokkal jobban alkalmas arra, hogy nagy teljesítményt adjunk le. Persze napközben komorabb az idő, de az eredmény miatt jöttünk ide, és nem nyaralni.

Sigér arról is beszélt, mire számítanak az írektől.

- Innentől kezdve nincs mit védeniük, sokkal bátrabb focit fognak játszani, reméljük, ezt ki is tudjuk használni. Mi saját magunkra szeretnénk koncentrálni, hogy ugyanolyan fókuszáltak legyünk, mint az előző meccsen. Ha esetleg ki is találtak olyat, amivel megnehezíthetik a dolgunkat az elején, remélem, hogy azt felismerjük a pályán és gyorsan le tudjuk reagálni. Bízom benne, hogy itt is jó focit játszva eredményesen futballozunk majd - mondta a FradiMédiának.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz