Fordulat: Kifizették Dzsudzsáknak a 400 milliós tartozást

A klub elnöke személyesen is a zsebébe nyúlt egy török lap szerint.
Dudás Gábor 2016. július 12., kedd 6:41
A klub elnöke személyesen is a zsebébe nyúlt egy török lap szerint.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 12., kedd 6:41

Mint arról törökországi hírek alapján korábban beszámoltunk, a Bursaspor 1,4 millió euróval tartozott Dzsudzsák Balázsnak, és arról írtak a lapok, hogy amennyiben a klub nem törleszt július 14-ig, úgy a magyar szélső 2019-ig érvényes szerződése is felbontásra kerülhet akár, azaz a légiós ingyen is csapatot válthatott volna a nyáron.

Néhány órája azonban arról adott hírt a bursahakimiyet.com.tr, hogy a majd 440 millió forintos tartozás nagyrészt kiegyenlítésre került, erről maga a klub elnöke, Ali Ay számolt be az exkluzív cikkben. A lap kiemeli, hogy a klubvezető maga is zsebébe nyúlt, egyelőre 1,32 millió eurót utaltak át a válogatott csapatkapitányának.

Ha igaz a hír, Dzsudzsák csak átigazolási díj ellenében távozhat Törökországból, az érdeklődő csapatoknak fizetniük kell érte. Ali Ay nemrégiben azt mondta, hogy konkrét ajánlatot nem kaptak még a szélsőért, de több csapat is jelezte már érdeklődését.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz