Fotó: Ferencváros B-közép Facebook

A Fradi-szurkolókat ócsárolják az EKL-meccs előtt Firenzében: "Remélem, azokat a civilizálatlan jeleneteket nem látom még egyszer"

"Firenzét a vendégdrukkerek nem használhatják fel a bohóckodásaikra" - üzente a város biztonságért felelős tanácsosa.
Csakfoci.hu 2023. november 30., csütörtök 11:15
Fotó: Ferencváros B-közép Facebook
"Firenzét a vendégdrukkerek nem használhatják fel a bohóckodásaikra" - üzente a város biztonságért felelős tanácsosa.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 30., csütörtök 11:15

Újabb Európa Konferencia Liga-csoportkörös mérkőzésre készülnek Firenzében, ahol a Fiorentina ma (csütörtök) este a Genket látja vendégül. A város biztonságáért felelős tanácsosa, Benedetta Albanese ennek kapcsán beszélt arról, hogy bízik benne: a belga drukkerek nem úgy viselkednek majd, ahogy a ferencvárosi szurkolók tették legutóbb.

- Reméljük, hogy nagyon határozott hozzáállást tanúsítanak majd a vendégszurkolók irányába, hogy megvédjük Firenzét és polgárait, valamint szabadtéri művészeti örökségünket - idézte Albanesét a violanews.com.

A Ferencváros szurkolói októberben, már ebédidőben betörtek Firenze belvárosának utcáira, ahol füstbombákkal, zászlókkal, sálakkal, fekete pólójukon „anti viola” felirattal vonultak fel. Remélem, hogy a belga szurkolóknál nem láthatom még egyszer ezeket a civilizálatlan és veszélyes jeleneteket.

- A rendőrségtől tudjuk, hogy fokozott a figyelem, és ez alapvető fontosságú lesz városunk védelme érdekében. Továbbra is kérjük, hogy a vendégszurkolók tüntetéseiket tartsák távol a történelmi központtól. Firenzét a vendégdrukkerek nem használhatják fel a bohóckodásaikra.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=VhxWST6gnWk&fbclid=IwAR3g6FFdT00_B2F6a6iTEcfd6Mny5XlwjJRnStqE9a1q1SHpZEXJd9ut64c

Olvastad már?
EKL: Botka kikerült, a védelmen és a középpályán is változtatott Stankovic - így kezd a Fradi a Cukaricki ellen
A Puskás elleni hétvégi bajnokihoz képest Myenty Abena és Sigér Dávid került be a Fradi kezdőcsapatába.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz