Film az egyik legnagyobbról: Már a magyar mozikban a "Nevem Zlatan"! - videó

Jens Sjögren rendezett színvonalas és emlékezetes életrajzi filmet napjaink egyik legnépszerűbb labdarúgójának, Zlatan Ibrahimovicnak az életéről. A film már a hazai mozikban is látható!
Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 12:58
Jens Sjögren rendezett színvonalas és emlékezetes életrajzi filmet napjaink egyik legnépszerűbb labdarúgójának, Zlatan Ibrahimovicnak az életéről. A film már a hazai mozikban is látható!
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 22., hétfő 12:58

Zlatan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére hazája és az egész világ egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak azonban sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű csatár karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig.

A "Nevem Zlatan" a jelenleg az AC Milanban futballozó, legendás támadó életét és annak kihívásait mutatja be, így nem csupán a focirajongók számára szórakoztató és tanulságos megnézni az alkotást. A film forgatókönyve David Lagercrantz svéd író sikerkönyve alapján íródott, a rendező pedig a Svédországban színészként is népszerű Jens Sjögren. A cím- és főszerepben David S. Lindgren látható a vásznakon.

Az életrajzi film érdekessége, hogy Ibrahimovic karrierje az alkotás bemutatásával egy időben még mindig tart - a "Nevem Zlatan" pedig a 40 évesen is sikeres és világhírű focista elismerését is kivívta. Hogy miért, azt a magyar foci- és filmrajongók is megnézhetik már a hazai mozikban!

A film előzetese:

És a film hivatalos hazai plakátja:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz