Fotó: West Ham

Fiatal magyar kapusát méltatta a PL-csapat menedzsere az EKL-meccs előtt: "Igazán komoly elismerés a válogatott meghívó"

A West Ham menedzsere, David Moyes is nagyon örült annak, hogy a magyar válogatottnál is felfigyeltek a folyamatosan fejlődő Hegyi Krisztián teljesítményére.
Csakfoci.hu 2023. március 16., csütörtök 9:01
Fotó: West Ham
A West Ham menedzsere, David Moyes is nagyon örült annak, hogy a magyar válogatottnál is felfigyeltek a folyamatosan fejlődő Hegyi Krisztián teljesítményére.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 16., csütörtök 9:01

Egyre feljebb és feljebb lép a ranglétrán Hegyi Krisztián, a West Ham kapusa, akit az U21-es együttesben nyújtott remek teljesítménye miatt az elmúlt hetekben már többször is neveztek a klub Premier League- vagy éppen Európa Konferencia Liga-meccsére. A csütörtöki, AEK Larnaca elleni visszavágó előtt (az első meccset 2-0-ra nyerte a WHU) már a sajtótájékoztatón is szóba került Hegyi, hiszen éppen a napokban hívta meg Marco Rossi a felnőtt magyar válogatott keretébe. David Moyes menedzser igen elismerően beszélt a 20 éves játékosról.

- A kapusedzőnk, Xavi Valero nagyon keményen dolgozik a kapusokkal, úgy látja ezt a folyamatot, mintha egy futószalag lenne. Igyekszik fejleszteni őket, odafigyel rájuk, persze, igen hosszú az út, amíg valakiből kapus válik, hiszen mindig csak egy ember védhet, és sokan be akarnak kerülni a csapatba. Az is nagyon fontos, mikor döntesz úgy, hogy kölcsönadod őket, mikor érzed azt, hogy már készen állnak, szóval komoly munka.

Nagyon örülök Eggy - ahogy mi hívjuk - meghívójának, nagyszerűen végzi a dolgát, hatalmas srác, aki folyamatosan fejlődik. Igazán komoly elismerés, ha ilyen fiatalon meghívót kapsz a hazád válogatottjától, ez rendkívül fontos egy labdarúgónak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz