Fotó: thesun.co.uk

Fergeteges partit csapott Ryan Reynoldsék bajnokcsapata: Medencés buli, vonzó bikinis lányok, alkohol minden mennyiségben - fotók

Igencsak megadta a módját az ünneplésnek a Wrexham.
Nyikes Zoltán 2023. május 8., hétfő 22:19
Fotó: thesun.co.uk
Igencsak megadta a módját az ünneplésnek a Wrexham.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 8., hétfő 22:19

Az utolsó előtti fordulóban vált biztossá, hogy feljut az angol negyedosztályba a Wrexham, amelynek tulajdonosai a két hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney. Az angol ötödosztályú bajnokság alapszakasza április végén lezárult, nem sokkal később pedig a Wrexham játékosai kiadós ünneplésbe kezdtek.

Ryan Reynolds és Rob McElhenney közbenjárásával a csapat tagjai Las Vegasba utaztak, ahol több napon keresztül engedték ki a gőzt, exkluzív étteremben vacsoráztak, valamint az egyik legmenőbb hotelben, az MGM Grandben szálltak meg, ahol egy hatalmas medence, gyönyörű bikinis lányok és rengeteg alkohol várta őket.

A csatár Ollie Palmer meg is osztotta közösségi oldalán, ahogyan Ryan Reynolds egy videóhívás keretein belül ellenőrizte, hogy "a fiai életben vannak-e még". A szállodában továbbá tűzijátékot is rendeztek a bajnokcsapat részére, a buliban pedig egy híres amerikai DJ és producer, James Hype szolgáltatta a zenét - írja a The Sun.

Olvastad már?
Kegyetlenül beleszállt a Vidibe Fehérvár első embere: "Tragikus, tankönyvet lehet írni arról, hogy lehet 4-5 év alatt lezülleszteni a csapatot"
Dr. Cser-Palkovics András szerint a "gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya" jellemzi a klubnál történteket. "Minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata" - fogalmazott a polgármester.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz