Fegyveresek akarták kirabolni az Ajax-sztárt, meg is sérült a játékos

Dusan Tadicot az otthona előtt támadta meg két fegyveres rabló, akikkel dulakodásba is keveredett.
Póczik Dávid 2022. augusztus 10., szerda 12:22
Dusan Tadicot az otthona előtt támadta meg két fegyveres rabló, akikkel dulakodásba is keveredett.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 10., szerda 12:22

Július 28-án fegyveresek próbálták meg kirabolni az Ajax szerb sztárját, Dusan Tadicot - számolt be most róla a telegraaf.nl. A portál úgy tudja, az eset két hete, szerdáról csütörtökre virradó éjszaka történt és a 33 éves játékos meg is sérült a támadásban.

Tadic éppen hazaért és kiszállt az autójából, amikor két fegyveres, sisakot viselő rabló megtámadta. Tadic ekkor észlelte a bajt és megpróbált elmenekülni, azonban a rablók elkapták és dulakodni kezdtek vele. A szerb játékos meg tudta ütni az egyik támadót úgy, hogy felhajtotta a sisakját.

Ezután Tadic bemenekült egy vendéglátóegységbe, a rablók pedig robogóval menekültek el a helyszínről.

A Telegraaf szerint az Ajax játékosa a kezén szenvedett könnyebb sérüléseket, majd a történtek után „extra biztonsági intézkedéseket” hozott. Tadic az eset után két nappal már ott volt a PSV elleni holland Szuperkupa-mérkőzésen.

Olvastad már?
BL-lapszemle: "Megsemmisítő fölény, lassú Fradi-védők, minden idők legerősebb Qarabagja" - büszkék Kubatov szavaira az azeriek
Ezt írják az azeri lapok, miután a Qarabag 3-1-re legyőzte kedden a Ferencvárost és továbbjutott a BL-playoffba. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz