Ezt ne hagyd ki: Frankfurton át Veronáig mutatjuk hétvége "tuti tippjeit"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. március 20., szombat 14:42
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. március 20., szombat 14:42

Szombaton délután az Union Frankfurtba látogat. Az Eintracht három bajnoki óta nem nyert, igaz, legutóbb értékes pontot hozott Lipcséből. A 4. helyen áll, célja a BL-indulás. A berliniek a szezon meglepetéscsapata, az előkelő 7. helyen tanyáznak, még akár az EL-t is megcsíphetik a fővárosiak, akik idegenben sem mennek rosszul (4-4-4). Ma azonban a házigazdának szavazunk bizalmat, a H-ra kínált 1,9-es odds kellően értékes.

A parádés formában lévő Inter a szeszélyes Sassuolót látja vendégül szombaton este. A kék-feketék a múlt hétvégén Torinóban nyertek, így stabilizálták helyüket a tabella első pozíciójában. A zöld-feketék a Verona legyőzése után kikaptak a bikáktól, így továbbra is a középmezőnyben tanyáznak. Ma eseménydús mérkőzésre számítunk, a gól/gól+over opció már dupla pénz fizet az irodáknál!

Vasárnap délben a BL-nek búcsút intő Atalanta Veronába látogat. A Hellas nincs csúcsformában, de otthon felettébb stabil, bárkinek megnehezítheti a dolgát. A bergamóiak célja az első 4-be kerülés, ehhez ma is nyerniük kellene. A Gasperini-legénység felettébb gólképes, elől és hátul egyaránt, és szerintünk ma sem hazudtolják meg önmagukat. Ha mindkét csapat betalál, az irodák 1,7-es pénzt hozhat a konyhára.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz