Fotó: Icon Sport

Ezt ép ésszel nehéz felfogni: Kiszámolták, mennyi pénzt keresett Neymar eddigi karrierje során

Egy számítás szerint Neymar 933,2 millió eurót tett zsebre pályafutása kezdete óta.
Csakfoci.hu 2024. április 5., péntek 18:44
Fotó: Icon Sport
Egy számítás szerint Neymar 933,2 millió eurót tett zsebre pályafutása kezdete óta.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 5., péntek 18:44

Jelenleg sérülés miatt nem állhat szaúd-arábiai csapata, az Al Hilal rendelkezésére a Barcelona és a Paris Saint-Germain egykori brazil sztárja, Neymar Jr. A 31 éves szélsőnek még október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében, később megműtöttek, azonban várhatóan csak a következő szezonban tér vissza a futballpályára. Az azonban egyelőre kérdéses, mely csapat színeiben kezdi meg a 2024/2025-ös idényt Neymar, ugyanis újabban nevelőklubja, a Santos érdeklődéséről lehetett hallani a sajtóban.

Távollétében a Lance Net kiszámolta, mennyi pénzt keresett Neymar eddigi karrierje során. A beszámoló szerint Neymar 933,2 millió eurót tett zsebre pályafutása kezdete óta. Ez - átváltási árfolyamtól függően - nagyjából 363,4 milliárd forintnak felel meg. Az összeg tartalmazza a játékos fizetését, a szponzori szerződéseket és minden egyéb bevételi forrást, amit egész pályafutása során megtermelt. Ez az összeg az Al Hilallal kötött szerződésével csak még magasabb lesz, főleg ha kitölti a 2025-ig szóló szerződését.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz