Európai Szuperkupa-döntő: Sorsolással döntenek arról, kik juthatnak belépőhöz

Az eddig megszokott gyakorlatnak megfelelően a Sevilla-Bayern München Európai Szuperkupa-döntőre is regisztráció után sorsolással döntik el, kik azok a magyar szurkolók, akik ott lehetnek a Puskás Arénában.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 27., csütörtök 19:17
Az eddig megszokott gyakorlatnak megfelelően a Sevilla-Bayern München Európai Szuperkupa-döntőre is regisztráció után sorsolással döntik el, kik azok a magyar szurkolók, akik ott lehetnek a Puskás Arénában.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 27., csütörtök 19:17

Amint arról beszámoltunk, Sevilla-Bayern München Szuperkupa-döntőt rendeznek szeptember 24-én, 21:00 órakor a Puskás Arénában. Az UEFA elmúlt hónapok zárt kapus nemzetközi mérkőzései után ezen a találkozón tesztelheti azt a rendszert, amelyben korlátozott számban újra beengedhetők szurkolók a válogatottak és klubcsapatok nemzetközi meccseire. A szervezők a nézőtéri kapacitás 30 százalékát használhatják ki, így körülbelül 20 ezren lehetnek majd a lelátókon.

A két döntős csapat szurkolói számára három-három ezer jegyet biztosítanak, és a további jegyeket - kizárólag a magyar drukkereknek.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően az előzetes regisztráció után az igénylők között az európai szövetség sorsolással dönti el, ki juthat jegyhez - közölte az M4 Sport.

Az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin hangsúlyozta, a biztonság lesz a fő szempont, azonban ha bármi változik, akkor további korlátozások léphetnek életbe.

- Fontos volt megmutatnunk, hogy a labdarúgás a nehéz időkben is folytatódhat, ugyanakkor szurkolók nélkül jellegtelenné vált a játék. Bízunk benne, hogy a budapesti Szuperkupa az egyik zászlóshajója lesz annak, hogy a szurkolók visszatérhetnek a lelátóra. Szorosan együttműködünk a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a kormánnyal annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a játékban résztvevők és a jelenlévő szurkolók egészségét. Nem kockáztatjuk az emberek egészségét!

A regisztráció napokon belül elkezdődhet a Puskás Aréna eddigi legnagyobb szabású mérkőzésére.

Olvastad már?
Nézők előtt rendezik a budapesti Szuperkupa-döntőt - itt az UEFA közleménye
Az UEFA elnöke elmondta, bíznak benne, hogy a Bayern München és a Sevilla meccs lesz az első lépés ahhoz, hogy a nemzetközi mérkőzéseket ismét szurkolók előtt rendezhessék meg.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz