Fapados finálé: Leárazták az Európa Liga-döntő jegyeit

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) harmadával csökkentette a jegyárakat az Európa Liga idei döntőjére, amelyre május 29-én kerül sor Bakuban.
Dudás Gábor 2019. február 28., csütörtök 16:41
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) harmadával csökkentette a jegyárakat az Európa Liga idei döntőjére, amelyre május 29-én kerül sor Bakuban.
Szerző: Dudás Gábor 2019. február 28., csütörtök 16:41

A bejelentés szerint a legolcsóbb belépő 30 euróba kerül majd, ez 15 euróval kevesebb, mint tavaly Lyonban, illetve két éve Stockholmban. A következő kategóriás jegyekért 20 euróval kell majd kevesebbet fizetni, ezek így 50 euróba kerülnek, míg a legdrágább belépőket 140 euróért árulják.

A 64 ezer férőhelyes Olimpiai Stadionban az UEFA 37 500 helyet biztosít a két érdekelt klub részére.

Az Európa Liga döntője egyfajta teszt lesz Baku számára, amely a jövő évi Európa-bajnokságnak is társházigazdája négy mérkőzéssel. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz