EL-sorsolás: Döntőbe illő párosítás a negyeddöntőben – itt a program

Az EL legjobb nyolc csapata között megmérkőzik egymással a Napoli és az Arsenal, a Chelsea számára kötelező lesz a továbbjutás, az pedig biztos, hogy egy spanyol együttes lesz az elődöntőben.
Nyikes Zoltán 2019. március 15., péntek 13:18
Az EL legjobb nyolc csapata között megmérkőzik egymással a Napoli és az Arsenal, a Chelsea számára kötelező lesz a továbbjutás, az pedig biztos, hogy egy spanyol együttes lesz az elődöntőben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 15., péntek 13:18

Pénteken 13 órától, közvetlenül a Bajnokok Ligája-sorsolás után a második számú kupasorozatban is kiderült, milyen párharcokat láthatnak a drukkerek a negyeddöntőben.

Mint ismert, az Európa Liga legjobb nyolc csapata közé két angol, az Arsenal és a Chelsea, két spanyol, a Villarreal és a Valencia, valamint a német Eintracht Frankfurt, az olasz Napoli, a portugál Benfica és a cseh Slavia Praha került be. Akárcsak a Bajnokok Ligájában, az EL ezen szakaszában sincs kiemelt csapat, de az Arsenal és a Chelsea nem játszhat ugyanazon a napon hazai pályán.

Európa Liga, negyeddöntő

Napoli–Arsenal
Villarreal–Valencia
Benfica–Eintracht Frankfurt
Slavia Praha–Chelsea

Európa Liga, elődöntő

Napoli/Arsenal–Villarreal/Valencia
Benfica/Eintracht Frankfurt–Slavia Praha/Chelsea

A negyeddöntő első mérkőzéseire április 11-én, a visszavágókra 18-án kerül sor, míg az elődöntőket május 2-án és 9-én rendezik meg.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz