Chelsea: "A Vidi felhúzott minket, tuti 11-es maradt el" - Sarri szerint nem játszottak jól

Az eredmény miatt elégedetten, de azért a mutatott játék miatt picit bosszúsan is értékelt Maurizio Sarri menedzser, illetve Gary Cahill csapatkapitány a Chelsea részéről, miután 1-0-ra legyőzték a Vidit az EL-ben.
Dudás Gábor 2018. október 5., péntek 8:44
Az eredmény miatt elégedetten, de azért a mutatott játék miatt picit bosszúsan is értékelt Maurizio Sarri menedzser, illetve Gary Cahill csapatkapitány a Chelsea részéről, miután 1-0-ra legyőzték a Vidit az EL-ben.
Szerző: Dudás Gábor 2018. október 5., péntek 8:44

Így látták a Chelsea részéről a MOL Vidi FC elleni 1-0-s csütörtöki sikert az Európa Liga L-csoportjában.

Maurizio Sarri, menedzser: - Nagyon nehéz mérkőzés lett ebből, mert hiába voltak meg a lehetőségeink az első félidőben, nem tudtuk kihasználni azokat. Alvaro Morata számára nagyon fontos volt, hogy végre a kapuba találjon és hogy jól játszva segítse a csapatot - mindkettőt megtette a meccsen. Nem gondolom, hogy jól játszottunk volna, bár támadásban voltak pozitív periódusaink és sokat volt nálunk a labda, de néha indokolatlanul átengedtük a kezdeményezést az ellenfélnek.

Gary Cahill, csapatkapitány: - Elvégeztük a melót. Az ilyen meccsek mindig nehezek, de fontos volt, hogy megint motiváltan léptünk pályára. Próbálkoztunk és próbálkoztunk, a végén aztán megérdemelt győzelmet arattunk. Eléggé visszaálltak, ami felhúzott minket, ki is hagytunk néhány helyzetet, de Alvaro Morata végül belőtte a győztes gólt. Nagyon örültem ennek, mert rengeteget dolgozott a pályán.

Nem kaptunk meg egy tuti 11-est, amikor buktatták Ruben Loftus-Cheeket, onnan, ahol én álltam, betonbiztos büntető volt. Hátulról szabálytalankodtak vele, de megúszták. (BT Sport)

A vitatott jelenet:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz