A magyargyűlölő román klubtulaj az EKL-meccs előtt: "Összezúzzuk a Dunaszerdahelyt"

Gigi Becali, a bukaresti FCSB (korábbi nevén Steaua) elnöke és tulajdonosa parázs mondatokat fogalmazott meg a szerdai DAC-meccs előtt.
Póczik Dávid 2022. augusztus 1., hétfő 16:14
Gigi Becali, a bukaresti FCSB (korábbi nevén Steaua) elnöke és tulajdonosa parázs mondatokat fogalmazott meg a szerdai DAC-meccs előtt.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 1., hétfő 16:14

Szerdán 20.30-tól Dunaszerdahely-FCSB (utóbbi korábbi nevén Steaua Bukarest) mérkőzést rendeznek az Európa Konferencia Liga harmadik fordulójában. A román klub hírhedt elnöke, Gigi Becali korábban több alkalommal is ellenségesen nyilatkozott Magyarországról és az NB I-ről is, és legutóbb is így tett.

Nem maradtak érzelmeim. Ha ezt a klubot a magyar kormány támogatja, én összezúzom őket. Igen, ez egy érv, hogy még jobban játsszunk

- olvasható Becali harcias üzenete a prosport.ro-n.

A DAC az első körben 5-1-s összesítéssel verte az északír Cliftonville-t, majd a feröeri Víkingurt múlták felül, mindkét meccsen 2-0-s sikerrel. A bukarestiek a Konferencia Ligában a grúz Szabortalo Tbiliszi ellen jutottak tovább, 4-3-s összesítéssel.

A szerdai összecsapás visszavágóját augusztus 11-én rendezik Romániában.

Olvastad már?
Három fiatal nő kezébe kerülhet a leghíresebb román focicsapat: "Kiszállok az egészből, elegem van"
A bukaresti FCSB, azaz az egykori Steaua elnöke és tulajdonosa, Gigi Becali a távozásán gondolkodik, a klub irányítását pedig három lánya kezébe adná.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz