Erről kár lenne lemaradnod: Sevcsenko debütáló meccse is jól fizet a hétvége tutijai között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. november 20., szombat 10:59
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. november 20., szombat 10:59

Folytatódik a Serie A, szombaton délután az Atalanta a Speziát fogadja. Mindkét gárda sikerrel a háta mögött vonulhatott szünetre, a bergamóiak Suardínián nyertek, míg a fekete-fehérek a Torinót győzték le. Ma a hazaiak sikerét várjuk, mellé találatokat, legalább hármat, amely így már 1.7 körül fizet!

Vasárnap ebédidőben a Sassuolo a Cagliarit látja vendégül. Egyik alakulat sincs jó passzban, a vendégek az edzőcsere ellenére is sereghajtók a ligában. A zöld-feketék ma jó eséllyel otthon tartják a pontokat, amelyre az irodáknál 1.6 fölötti az odds.

Vasárnap este Sevcsenko mester bemutatkozik a Genoa kispadján. A hazaiak gyatrán szerepelnek, ám a Roma is szeszélyesen teljesített az utóbbi időben. Meglepetést szimatolunk, az ukrán tréner „pontosan” debütál: az 1X dupla pénzt ér!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz