Ellentmondásos ügybe keveredett a korábbi Fradi-kedvenc – sajtóhír

Joseph Paintsilt jegelése ellenére sem engedi el a Genk az utánpótlás-válogatott tornára, ami merőben szembemegy a FIFA előírásaival.
Csakfoci Admin 2019. október 31., csütörtök 13:37
Joseph Paintsilt jegelése ellenére sem engedi el a Genk az utánpótlás-válogatott tornára, ami merőben szembemegy a FIFA előírásaival.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 31., csütörtök 13:37

Mint ismert, a Fradi egykori ghánai légiósa, Joseph Paintsil érdekes körülmények között távozott a zöld-fehérektől 2018 nyarán: a támadó ügyében egyet nem értés alakult ki a Ferencváros, illetve a Tema Youth csapata között annak kapcsán, hogy foglaltatott-e opciós jog Paintsil kölcsönszerződésébe, végül a játékos a belga Genk csapatát választotta.

A 21 éves futballistát manapság sem kerülik el a feszültségekkel teli ügyek, mert bár klubjában október 2 óta keretbe sem került, a ghanasoccernet.com értesülései szerint

a Genk nem engedi el Paintsilt válogatottjával a november 8-án kezdődő, egyiptomi rendezésű U23-as Afrikai Nemzetek Kupájára.

A portál kiemeli, ez a lépés szembemegy a FIFA előírásaival, melyek szerint a klubcsapatok kötelesek igazolt és egészséges játékosaikat elengedni válogatottjukhoz, amennyiben meghívót kapnak, illetve az esedékes nemzetközi torna nyitómérkőzése előtt 2 hét felkészülési időt kell biztosítaniuk futballistáiknak.

Paintsil korábban egy alkalommal a felnőtt válogatott mezét is magára ölthette, az U23-as csapatban szintén egyszer szerepelt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz