Fotó: heraldscotland.com

EL: Rátámadt és megütötte egy szurkoló az Újpest korábbi kapusát, de pórul járt - videó

A Sevilla kapusa földre vitte az erőszakos szurkolót és lefogta, amíg meg nem érkeztek a biztonságiak.
Nyikes Zoltán 2023. február 24., péntek 9:26
Fotó: heraldscotland.com
A Sevilla kapusa földre vitte az erőszakos szurkolót és lefogta, amíg meg nem érkeztek a biztonságiak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 24., péntek 9:26

Sajnálatos közjáték szakította félbe csütörtök este a PSV Eindhoven-Sevilla Európa Liga-mérkőzést, amikor is a találkozó közben egy hazai szurkoló befutott a pályára és megtámadta a vendégek kapusát, Marko Dmitrovicot.

A 31 éves játékost meg is ütötte a drukker, aki azonban ezt követően nem tudott már sokáig ficánkolni, mert a szerb hálóőr földre vitte őt és addig lefogta, amíg meg nem érkeztek a biztonságiak. Dmitrovicnak nem esett baja, hiszen a hátralévő időt is a pályán töltötte.

– Soha nem láttam még ilyet. Inkább nem fogom megmondani, hogy mit is akartam valójában tenni a szurkolóval. Örülök, hogy meg tudtam állítani, különben más dolgok is történhettek volna. Sajnálatos, hogy megtörténhet ilyen incidens a focipályán, az UEFA-nak tennie kellene valamit ez ellenmondta a lefújást követően Dmitrovic, aki korábban másfél éven keresztül erősítette az Újpestet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz