EL: A kamikaze-gólöröm ott lesz a szilveszteri klipekben is – videó

Benjamin Kololli vélhetőleg örökre az emlékezetébe vésni, hogyan ne ünnepelje a gólját az ember.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 21., péntek 14:00
Benjamin Kololli vélhetőleg örökre az emlékezetébe vésni, hogyan ne ünnepelje a gólját az ember.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 21., péntek 14:00

Az ukrán Vorkszla csapatkapitánya, Vologyimir Cserszakov nyálfürdőjéről már írtunk korábban a tegnapi El-forduló kapcsán, de Cipruson is hüledeztek a nézők, amikor az AEK Larnaca otthonában vezetést szerzett a Zürich.

A gólszerző Benjamin Kololli ugyanis gólját követően kiszaladt a vendégszektorhoz, s miután átugrotta a reklámtáblát, várt még rá egy alacsonyabb betonfal. Ezen is átszökkent, de azt nem tudta, hogy ezzel egy árokba veti le magát.

Egyes stadionokban elhelyeznek ilyen folyosókat a szektorok előtt, hogy a felhevült drukkerek ne tudjanak bemászni a pályára, például a milánói San Siróban is kiépítették.

Egy pillanatra az ünnepelni érkező játékostársak, és a kerítésre kapaszkodott svájci drukkerek is ledöbbentek, de a csapattársak végül kihúzták az épségben maradt koszovói középpályást, s folytatódhatott a meccs, melyet az ő góljával nyert meg a Zürich.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz