Egyre közelebb a korábbi MTK-edző a holland válogatotthoz

Henk Ten Cate a legfőbb jelölt a szövetségi kapitányi pozícióra.
Budai László 2017. április 25., kedd 6:30
Henk Ten Cate a legfőbb jelölt a szövetségi kapitányi pozícióra.
Szerző: Budai László 2017. április 25., kedd 6:30

A Holland Labdarúgó Szövetség sportigazgatója, Hans van Breukelen kétszer négy órát beszélgetett Abu-Dzabiban a jelenleg az al-Dzsazirát irányító Henk Ten Catéval, aki jelenleg a legesélyesebb az Oranje üresen maradt szövetségi kapitányi pozíciójára.

Henk Ten Cate korábban az MTK-t is irányította, és Magyar Kupát is nyert a kék-fehérekkel. A holland tréner utána dolgozott az Ajaxnál, de volt a Chelsea és a Barcelona másodedzője is.

Az új kapitánynak ki kell juttatnia a jelenleg csak negyedik helyen álló, a második helytől három ponttal elmaradó hollandokat a 2018-as vébére. A következő tétmeccs június 9-én lesz Luxemburg ellen, addig mindenképp megnevezik a nemzeti csapat új edzőjét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz