Fotó: dailymail.com

Egy Bundesliga- és egy Serie A-rangadóra is mutatunk egy "tuti tippet"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. február 20., szombat 12:19
Fotó: dailymail.com
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 20., szombat 12:19

A Bundesligában rangadót rendeznek szombaton délután: a 3. helyre feljövő Frankfurt a listavezető Bayernt látja vendégül. Az Eintracht szédületes formában futballozik immár hónapok óta, Adi Hütter legénysége szép számmal hinti a gólokat is. A bajorok botlottak legutóbb, a Bielefelddel nem bírtak az Allianz Arénában – a védelmük sebezhetőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy háromszor is megzörrent a hálójuk. Ma is nyílt mérkőzést várunk, találatokkal fűszerezve. A G/G+over jó választás lehet 1,6-ért.

Szombaton este a MAPEI-stadionba látogat a Bologna. A zöld-feketék lezártak egy rossz sorozatot a Crotone legyőzésével, a piros-kékek viszont nem bírtak otthon a Beneventoval (1-1). Idegenben nem túl acélos a Mihajlovics legénység, de azért egy gólra csak jók lehetnek ma is. A gólváltás 1.6-ért kellően értékesnek tűnik.

Milan-Inter csúcsrangadót rendeznek vasárnap a San Siróban. A Rossoneri legutóbb botlott, a Spezia vendégeként kapott ki 2-0-ra, így a Laziot legyőző Inter átvette a vezetést a Serie A-ban. Mindkét oldalon veszélyes a támadósor – nem gondoljuk, hogy a védelmek kapott gól nélkül hozzák le a meccset. Ha mindkét alakulat betalál, akkor pénzünk 1,6-szorosával gazdagodunk.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz