Dzsudzsákkal vigasztalódna a Nagy Ádámról lemaradó klub

Török lapinformációk szerint duplán igazolna a Trabzonspor a Bursasportól, a csomag része lehet a magyar Dzsudzsák Balázs is. Az élvonal egyik patinás csapatánál közben amiatt bosszúsak, hogy Nagy Ádámról lemaradtak.
Dudás Gábor 2016. július 19., kedd 7:30
Török lapinformációk szerint duplán igazolna a Trabzonspor a Bursasportól, a csomag része lehet a magyar Dzsudzsák Balázs is. Az élvonal egyik patinás csapatánál közben amiatt bosszúsak, hogy Nagy Ádámról lemaradtak.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 19., kedd 7:30

Ersun Yanal, a török Trabzonspor vezetőedzője a fotospor.com cikke nagy csalódottsággal fogadta, hogy Nagy Ádámot nem sikerült megszerezniük, és hogy a magyar válogatott középpályás végül a Bolognához igazolt. A portál szerint a Trabzonnál amiatt is bosszúsak, hogy szerintük Naggyal egy olyan játékost lehetett volna megszerezni török szinten alacsonyabb összegért, akit később "akár 10-15 millió euróért" lehetett volna értékesíteni.

Nem biztos azonban, hogy magyar játékos nélkül marad a tavaly csak a 12. helyen végzett, így erősíteni kívánó hatszoros bajnokcsapat. A Fanatik nevű oldal szerint ugyanis a Bursaspor duóját nézték ki maguknak a Fekete-tenger partján, a cseh Necidet és a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst. A portál szerint a fentebb már említett Ersun Yanal vezetőedző javaslatára meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között.

Mint arról beszámoltunk, a magyar szélső a Bursaspor elnökének, Ali Aynak az engedélyével eltávozott a csapattól, hogy jövőjéről egyeztessen, de konkrét klubnév nem hangzott el ennek kapcsán, mindössze annyi, hogy Dzsudzsákért egy 2,5 millió eurós ajánlatot már visszautasítottak.

Korábban szó volt arról is, hogy Dzsudzsák esetleg visszatér Oroszországba, de a legfrissebb hírek szerint így az sem kizárt, hogy esetleg Törökországon belül vált csapatot.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz