Durva: Pisztollyal fenyegették meg a bírókat a vajdasági meccsen

Nem mindennapi esemény történt a Csúrogon lejátszott Hajduk–Sremac mérkőzés félidejében.
Dudás Gábor 2016. október 31., hétfő 15:30
Nem mindennapi esemény történt a Csúrogon lejátszott Hajduk–Sremac mérkőzés félidejében.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 31., hétfő 15:30

 

A Vajdasági Liga déli csoportjában megrendezett találkozó szünetében a játékvezetői hármast pisztollyal fenyegették meg. A Sportski žurnal napilap írása szerint a játékvezetők és a vendégcsapat igazi tortúrán esett át Csúrogon, s ezt a találkozó küldöttje, Vladan Aleksić bele is írta a mérkőzés jegyzőkönyvébe.

A játékvezetői hármas jól bíráskodott a nehéz mérkőzésen. Az incidensre a félidőben került sor, amikor a bírói öltöző ablaka előtt megjelent néhány személy, s egyikük pisztolyt vett elő, s megkocogtatta az ablakot, a másik pedig kezével pedig a pisztolyra mutatott. Nem láttuk az ablak előtt álló személyek arcait, mivel az ablak be volt sötétítve 

– olvasható az Aleksić által elkészített jegyzőkönyvben a Vajdaság Ma cikke szerint. A pisztolyos fenyegetésen kívül a vendégek képviselője, Živko Ćurčin panaszt tett, hogy a hazaiak játékosa, Miloš Radanović mellbe vágta.

Amikor megérkeztem a stadionba, néhány rövidre nyírt frizurájú fiatal, akik közölték velem, amennyiben nyerünk, nem fogom élve elhagyni a stadiont. A félidőben Radanović megütött, majd a családomat is megfenyegette

– mondta Ćurčin, aki hozzátette, értesülései szerint három személyt pisztollyal való fenyegetőzés miatt őrizetbe vett a rendőrség.

Ismeretlen személy pisztolyt fogott a bírókra, akik az öltözőben tartózkodtak. A találkozó mintegy 25 percig nem folytatódott, mert a játékvezetők addig nem akartak visszamenni a pályára, amíg Újvidékről nem érkezik meg a rendőri erősítés– nyilatkozta Ćurčin.

A Hajduk és a Sremac mérkőzése 2-2-es döntetlennel ért véget.

Címkék: #nemzetközi foci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz