Döbbenetes: A nyílt utcán lőtték agyon a válogatott focistát

A panamai labdarúgó-válogatott játékosát, Gilberto Hernándezt meggyilkolták és hét másik embert megsebesítettek Colón tartományban, miután két férfi egy taxiból, figyelmeztetés nélkül lövöldözni kezdett.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 4., hétfő 9:55
A panamai labdarúgó-válogatott játékosát, Gilberto Hernándezt meggyilkolták és hét másik embert megsebesítettek Colón tartományban, miután két férfi egy taxiból, figyelmeztetés nélkül lövöldözni kezdett.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 4., hétfő 9:55

A támadás után az összes sebesültet a Dr. Manuel Amador Kórházkomplexum sürgősségi osztályára szállították, majd nem sokkal később megerősítették Gilberto Hernández halálhírét - írja a Crítica c. panamai lap.

A beszámoló szerint fegyveresek vasárnap délután 3 óra körül adták le a lövéseket a taxiból, majd elhajtottak a helyíszínről, az autót nem messze a gyilkosság helyszínétől találták meg nyitott ajtókkal. A hatóságok azt közölték, hogy a taxisofőrt letartóztatták, miközben a két elkövetőt emberöléssel és az emberölési kísérlettel vádolva nyomoznak az ügyben.

A mindössze 26 évesen elhunyt Gilberto Hernández július óta a Club Atlético Independiente középső védője volt (a Deportivo Árabe Unido de Colón, a Herrera FC és a CAI mezét is viselte korábban), és kétszer szerepelt a panamai válogatottban, a világbajnok Argentína elleni, márciusi felkészülési meccsen is pályára lépett.

Klubja közleményt adott ki, és sajnálatát fejezte ki a tragikus hír kapcsán.

A meggyilkolt fiatalember édesapja egy interjúban elmondta, hogy megbocsátott a gyilkosoknak, de azt kéri, hogy adják fel magukat, emellett követelte, hogy a hatóságok fékezzék meg az erőszakos cselekményeket az országban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz