Fotó: Hertha Twitter

Dárdait megint az apa-fia kérdéssel idegesítik: “Ha valaki irigy, az fektessen sokat a gyerekeibe, vegyen labdákat, nyírja a füvet!” 

A berliniekhez visszatérő magyar szakember azt azonban nem tagadta, hogy fiainak is köze volt a felkérés elvállalásához.
Budai László 2023. április 19., szerda 14:15
Fotó: Hertha Twitter
A berliniekhez visszatérő magyar szakember azt azonban nem tagadta, hogy fiainak is köze volt a felkérés elvállalásához.
Szerző: Budai László 2023. április 19., szerda 14:15

A német welt.de honlap számolt be Dárdai Pál hétfői sajtótájékoztatójának egyik, eddig még nem részletezett epizódjáról, amikor a magyar szakembert ismét az apa-fia kérdéssel találták meg, amely a lap szerint már korábbi megbízatásai alatt is idegesítette. A visszatérő tréner természetesen ismét kijelentette, hogy Dárdai Mártonnal ezúttal sem kivételezik majd, az edző szerint egyébként ez csak Németországban kérdés, és egy kicsit oda is szúrt válaszával.

Ha valaki irigy, az fektessen sokat a gyerekeibe, vegyen labdákat, nyírja a füvet! Senki ne legyen irigy! Küzdeni kell!

- idézte a lap Dárdait, aki azt azonban nem tagadta, hogy a családi kötődésnek is köze volt ahhoz, hogy elvállalta a felkérést.

- Azért segítek, mert a gyerekeim ebben a klubban vannak - utalt Márton mellett az U19-eseknél játszó Bencére, majd hozzátette, hogy a berliniek akadémiáján edződött játékosok egyébként is "olyanok, mint a fiaim".

Olvastad már?
A Hertha duplán nyerhet az olcsó Dárdaival, aki “csak” 400 milliójába kerülhet - itt vannak a pontos összegek az edző béréről 
Dárdai Pál sikeres megbízatás esetén is maximum egymillió eurót kap a klubtól, míg Felix Magath tavaly dupla ennyiért tartotta benn a csapatot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz