Légiósok: Dárdaiék simán kikaptak a bajnokesélyes otthonában - videó

A Dárdai Pál által vezetett Hertha 2-0-ra kikapott a listavezető St. Pauli otthonában a Bundesliga 2 vasárnapi játéknapján.
Csakfoci.hu 2024. március 10., vasárnap 15:56
A Dárdai Pál által vezetett Hertha 2-0-ra kikapott a listavezető St. Pauli otthonában a Bundesliga 2 vasárnapi játéknapján.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 10., vasárnap 15:56

A Dárdai-testvérek közül Dárdai Palkó kezdőként lépett pályára és a 86. percben hagyta el a pályát, míg idősebbik öccse, Dárdai Márton a szünetben állt be a berlini együttesnél. Dárdai Bence sérülés miatt nem volt a vendégkeret tagja.

A St. Pauli összességében magabiztosan, a 2-0-s végeredményt már az első félidőben beállítva verte a vendégeket, és jelenleg 5 pontos előnnyel vezeti a Bundesliga 2 tabelláját. A Hertha 25 fordulót követően a 11. helyen áll.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz