Fotó: Imago/Kicker

Dárdai magát ostorozza a csúnya zakó után - ebben hibázott a Hertha magyar edzője

Egyetlen játékosával volt csak elégedett a berliniek magyar szakvezetője a Kölntől elszenvedett vereséget követően.
Budai László 2023. május 13., szombat 9:10
Fotó: Imago/Kicker
Egyetlen játékosával volt csak elégedett a berliniek magyar szakvezetője a Kölntől elszenvedett vereséget követően.
Szerző: Budai László 2023. május 13., szombat 9:10

Súlyos, 5-2-es vereségbe szaladt bele a Hertha péntek este a Köln otthonában. Dárdai Pál vezetőedző a támadásokkal igen, a védekezéssel azonban nagyon nem volt elégedett.

Hogy lehet, hogy ennek a csapatnak nem sikerült kétszer egymás után nyernie az egész szezonban? Óriási mentalitásbeli problémákkal küzdünk. Ezen változtatnunk kell, de nehéz lesz. Két gyönyörű ellentámadásból lőttünk gólt, érdemes volt ezeket gyakorolni, de az ellenfél támadójátékára is felkészültünk, mégsem nem tudtuk megvalósítani, amit elterveztünk. Talán az én hibám volt, hogy a héten túlságosan el voltunk foglalva a támadásokkal, mert védekezésben nem mutattunk semmit

- idézte a Kicker a magyar szakembert. Dárdai egyetlen játékost, kapusát, Oliver Christensent tudta dicsérni.

- Örülök, hogy jó formában van, fontos, hogy legalább a kapus jó benyomást keltsen - mondta róla Dárdai. A berlinieknek most abban kell reménykedniük, hogy két fő riválisuk kikapjon, a Bochum az Augsburggal, a Stuttgart pedig a Leverkusennel játszik.

Olvastad már?
Furcsaságok a pro licenc körül: Különleges szabályok miatt dolgozhat majd három edző is az NB I-ben - ezt lépheti az MLSZ
Két olyan edző juttathatja fel idén az NB I-be a csapatát, aki nem rendelkezik Pro licences végzettséggel, de az élvonalban is olyan szakember áll a második helyen a csapatával, akinek nincs papírja, és elmondása szerint egy időben el is ment a kedve attól, hogy jelentkezzen a tanfolyamra. Anomáliák, furcsaságok a Pro licenc körül.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz