Fotó: faz.net

Dárdai: "Idén először végre szerencsénk volt" – a Hertha edzője magyarázatot adott a botrányos sajtótájékoztatóra is

Dárdai Pál újra felállna a sajtótájékoztatóról, mert nem beszél olyan emberekkel, akik valótlanságot állítanak.
Nyikes Zoltán 2024. április 6., szombat 11:01
Fotó: faz.net
Dárdai Pál újra felállna a sajtótájékoztatóról, mert nem beszél olyan emberekkel, akik valótlanságot állítanak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 6., szombat 11:01

"A végén mindig Dárdai Pál nevet! Hihetetlen, hogy a Hertha edzője egy kaotikus hetet milyen jól zárt le" - kezdi cikkét a Bild a berliniek péntek esti, Paderborn ellen aratott 3-2-es győzelmét követően.

– Ez a meccs nagyon ikszes volt, de idén először végre szerencsénk volt. Most megpróbálunk addig fent maradni ezen a szinten, ameddig csak tudunk. Hátrányból álltunk fel, a cserejátékosok döntő fontosságúak voltak számunkra, Hussein és Maza is jól jött be. Az ellenfél elfáradt, ez pedig kedvezett a játékosaimnak, hiszen akkor megvoltak a szabad területek. Három olyan szép gólt rúgtunk, ahol sakk-mattig kijátszottuk az ellenfelet, ami külön öröm, mert ezt gyakoroltuk edzésen – nyilatkozta a győztes meccs után Dárdai.

Mint ismert, a magyar szakember feldúltan kiviharzott a találkozó előtti sajtótájékoztatóról, miután felidegesítette őt egy újságíró, ezt az esetet pedig ismét szóba hozta a Sky Sport a magyar trénernél.

– Természetesen újra megtenném. Holnap és holnapután is. A Herthának van egy koncepciója, úgy hívják, hogy a berlini út. És ha valaki azt mondja, hogy a Herthának nincs koncepciója, az valótlan és sértő, még a szurkolókra nézve is. Nem beszélek olyan emberekkel, akik valótlanságot állítanak, én így nőttem fel. Nagyon udvarias voltam, felálltam és hazamentem, ennyi volt. Igen, ez Pál, ez vagyok én és ilyen is maradokzárta le az ügyet a magyar szakember.

Olvastad már?
Dárdai megy vagy marad? Újra szabadságolja magát, esetleg Magyarországon lesz edző? - így vélekednek a Csakfoci-olvasók
Olvasóink többsége arra szavazott, hogy Dárdai Pál vezetőedzőnek ismét mennie kell a Herthától, és újra szabadságolja magát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz