Fotó: twitter.com/HerthaBSC_EN

Dárdai a Hertha pocsék szezonrajtja után: "Nem vagyunk elég erősek ehhez a bajnoksághoz"

Dárdai Pál szerint megérdemelten győzött a Hamburg a Hertha ellen.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 20., vasárnap 18:35
Fotó: twitter.com/HerthaBSC_EN
Dárdai Pál szerint megérdemelten győzött a Hamburg a Hertha ellen.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 20., vasárnap 18:35

A német másodosztály harmadik fordulójában is vereséget szenvedett a Dárdai Pál vezette Hertha BSC, amely ezúttal a Hamburg otthonában maradt alul. A 3-0-s hamburgi siker azt jelenti, hogy a berliniek három forduló után nulla ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak.

A német fővárosiak vezetőedzője, id. Dárdai Pál a lefújást követően a Kickernek adott interjút.

- A támadójáték gyenge volt, többet vártunk a múlt hétvége után. Nagyon furcsa, a Jena ellen gólfesztivált rendeztünk, nagyon jól játszottunk, de a három bajnokira ezt nem tudtuk átmenteni. Ma nem voltunk elég határozottak, és nem jutottunk el a befejezésekig - fogalmazott a tréner, aki szerint megérdemelten nyert a Hamburg, ugyanakkor úgy véli, az első két gólnál hibáztak a Hertha-védők. A lap hozzáteszi, a BSC-nek a helyzetek kialakításával is meggyűlt a baja a szombati bajnokin.

- Néhány hétig szoknunk kell ezt a szintet - folytatta Dárdai. Mondanom sem kell, ez egy nehéz bajnokság, fel kell vennünk a ritmust.

A héten az edzéseken még azt gondoltam, hogy ha így játszunk Hamburgban, akkor nyerni fogunk, de ebből semmi sem jött össze. Az öltözőben és az edzéseken minden rendben van, de a végén a minőség dönt, és abban nem vagyunk elég erősek ehhez a bajnoksághoz.

A mérkőzés összefoglalója

Olvastad már?
Szoboszlai lett a Pool-meccs legjobbja: "Még mindig nem tudom elfogadni, ha ilyen kis hibákat elkövetek"
Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos, a Liverpool és a Bournemouth magyar válogatott labdarúgói egymás ellen léptek pályára, majd cseréltek mezt az Anfielden, ahol a vendéglátó Vörösök 3-1-es győzelmét követően a kamerák előtt viccelődtek egymással.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz