Csúcson a Duchatelet-gyűlölet Angliában: Taxit csináltattak a távozásához - fotók

A Charlton drukkerei – mintegy felköszöntve 70. születésnapján – különleges taxival lepték meg a csapat belga tulajdonosát, Roland Duchatelet-t.
Budai László 2016. november 14., hétfő 17:58
A Charlton drukkerei – mintegy felköszöntve 70. születésnapján – különleges taxival lepték meg a csapat belga tulajdonosát, Roland Duchatelet-t.
Szerző: Budai László 2016. november 14., hétfő 17:58

 

A drukkerek számtalan módot választottak már ahhoz, hogy kifejezzék, mennyire szeretnék elérni Duchatelet távozását. Tüntettek, bojkottáltak, fenyegető üzeneteket küldtek, jelképesen eltemették a harmadosztályba kiesett klubot, dobáltak a pályára gumilabdákat, sőt, disznókat is, de mindhiába, az üzletember maradt a klub élén.

Ezúttal egy minden eddiginél látványosabb akcióval jelentkezett a Duchatelet-ellenes szurkolói „koalíció”: egy olyan taxit mutattak be Londonban, amely kifejezetten a belga tulajdonosnak készült, megkönnyítve távozását és hazaútját. Kiegészítették egy nem túl kedves születésnapi köszöntőkártyával is a csomagot…utóbbit állítólag oda is adják majd az Újpest első embere édesapjának Belgiumban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz