Fotó: fradi.hu

Csercseszov: "Megérzésből belenéztem a Leverkusen meccsébe is" - a Fradi edzője az EL-sorsolásról

A Ferencváros szakvezetője először azt érezte, hogy a Juventus lesz az ellenfelük, és egyelőre számára fontosabb a DVSC elleni bajnoki, mint a Bayer elleni nyolcaddöntők.
Csakfoci.hu 2023. február 24., péntek 14:58
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros szakvezetője először azt érezte, hogy a Juventus lesz az ellenfelük, és egyelőre számára fontosabb a DVSC elleni bajnoki, mint a Bayer elleni nyolcaddöntők.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 24., péntek 14:58

Mint ismeretes, a pénteki sorsoláson kiderült, hogy a Ferencváros a Bayer Leverkusennel találkozik majd az Európa Liga nyolcaddöntőjében.

A Bundesliga-csapat érkezését az FTC szakvezetője, Sztanyiszlav Csercseszov is kommentálta a fradi.hu-nak.

Csütörtök este volt elég időm, hogy a Manchester United-Barcelona mérkőzést nézzem, de valamilyen megérzésből a Monaco-Leverkusen találkozóba is belepillantottam. Pénteken pedig megkaptuk a Bayer Leverkusent nyolcaddöntős ellenfélnek az Európa Ligában. A következő feladat feltérképezni őket, milyen csapat, hogy játszanak. Tudjuk, hogy erősek, hiszen Bundesliga-gárda, de megpróbálunk kitalálni valamit, hogy legyőzzük a Leverkusent. Nehéz lesz, de semmi sem könnyű. A csapattal közösen megtekintett sorsolás alatt nem azért emeltem ki a Juventust, mert őket, vagy akár a Manchester Unitedet szerettem volna, hanem mert azt éreztem, hogy az olaszokat kapjuk.

Most bizonyára minden szurkoló a sorsolásról beszél, de egyelőre nekünk nem szabad a Leverkusenre gondolni, el kell felejteni a sorsolást, hiszen vasárnap fontos meccset játszunk a bajnokságban a jó formában lévő Debrecennel. Nem gondolkodhatunk hetekkel előre - fogalmazott a szakember, aki rövid videóüzenetet is küldött a szurkolóknak.

Olvastad már?
Fradi-Bayer: "Easy; Akár jöhetnének is egyből a 11-esek" - így reagált Kubatov, Dibusz és Máté az EL-sorsolásra
A Fradi elnöke ugyanúgy reagált, mint Marco Rossi, Dibusz szerint a teltházzal meg lehetne lepni a németeket, Máté érezte, hogy a Bayer fog jönni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz