Csercseszov élete egyik legnagyobb bukása után élete szerződését kaphatja meg - így reagált a hírre

A Ferencváros - már csak - korábbi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov reagált azokra a sajtóhírekre, amelyek szerint ő vezetheti a szaúdi élvonalban szereplő Al-Ahli csapatát.
Csakfoci.hu 2023. július 25., kedd 19:38
A Ferencváros - már csak - korábbi vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov reagált azokra a sajtóhírekre, amelyek szerint ő vezetheti a szaúdi élvonalban szereplő Al-Ahli csapatát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 25., kedd 19:38

Többek között az oroszországi matchtv.ru is beszámolt arról, hogy a szaúdi élvonalbeli Al-Ahli a Ferencvárostól nemrég menesztett Sztanyiszlav Csercseszovot szemelte ki a kispadra.

A szakember elismerte, hogy több csábító ajánlatot is kapott, de nem sietve akar dönteni róluk.

A Ferencvárostól történt távozásom után már több klub, köztük külföldi csapatok képviselői is hívtak. De, mint már mondtam, nem fogom elsietni a döntést

- idézi Csercseszovot az orosz Sport Expressz.

Amely egyébként úgy tudja, hogy a dúsgazdag gárda - amely a nyáron már a brazil Roberto Firminót (Liverpool) és a szenegáli Edouard Mendyt (Chelsea) is megszerezte többek között - a Borussia Dortmund volt trénerét, Lucien Favre-t és a Salzburg szakvezetőjét, Matthias Jaisslét is talonban tartja edzőjelöltként.

Olvastad már?
Csercseszov a Kubatovval való viszonyáról is vallott: "Tavaly többször is beszéltünk egymással, de az elmúlt hónapokban már nem volt több találkozó"
Megszólalt a Fraditól való kirúgása után Sztanyiszlav Csercseszov, aki több érdekes témáról is beszélt ferencvárosi időszaka és az utolsó napok történései kapcsán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz