Cristiano Ronaldo két gólpasszt is adott, pedig csak egyet akart - videók

A 38 éves játékos így az öt gólja mellett már két gólpasszal is rendelkezik a szaúdi ligában.
Nyikes Zoltán 2023. február 17., péntek 18:47
A 38 éves játékos így az öt gólja mellett már két gólpasszal is rendelkezik a szaúdi ligában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 17., péntek 18:47

A szaúdi élvonal 17. fordulójában a Cristiano Ronaldo vezette al-Nasszr az al-Taawont látta vendégül Rijádban. A portugál klasszis végigjátszotta a kilencven percet, és a mérkőzés legjobbjának választották, miután két gólpasszt is kiosztott.

Az elsőt a 17. percben, amikor is egy remek kiugratással szöktette csapattársát, aki nem is hibázott, majd a 78. percben már egy közel sem tudatos assziszt követekzett, ekkor egy lövésbe tette bele a lábát a portugál támadó, onnan pedig nem kapura, hanem visszafelé pattant a játékszer, ám szerencséjére Maduhoz, a szaúdi védő pedig meglőtte a győztes találatot.

Az al-Nasszr 2-1-re nyert, így továbbra is az élen áll, egyenlő pontszámmal mint az al-Ittihad, ám jobb gólkülönbséggel.

CR első gólpassza

CR második gólpassza

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz