Hajrában befújt büntetővel kapott ki a DAC a Felvidék legnagyobb rangadóján

Kemény mezőnyharc után kezezés miatt ítélt büntetővel nyert a Holmant, és Guzmicsot is bevető Slovan Bratislava a három magyarral felálló DAC ellen.
Csakfoci Admin 2019. február 16., szombat 18:17
Kemény mezőnyharc után kezezés miatt ítélt büntetővel nyert a Holmant, és Guzmicsot is bevető Slovan Bratislava a három magyarral felálló DAC ellen.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 16., szombat 18:17

DAC Dunaszerdahely - Slovan Bratislava 0-1

Gólszerző: Sporar büntetőből - 79.

A kezdést követő 20 percnyi kemény mezőnyharc után több helyzet is adódott a hazai csapat előtt, nem kis mértékben köszönhetően Vida Máté, és Kalmár Zsolt pontos passzjátékának. A félidőig kihúzó Slovan jobban kezdte ugyan a második játékrészt, rövidesen a DAC is ismét magára talált, a 78. percben Blackman kezezése után büntetőt ítélt a játékvezető, amit Sporar magabiztosan értékesített. (0-1)

A hajrában nyomtak a dunaszerdahelyiek, de a fővárosi ellenfél rutinosan tördelte a játékot, így az egyenlítés végül nem sikerült.

A hazai oldalon Vida Máté, Vida Krisztofer és Kalmár Zsolt végigjátszotta a mérkőzést, míg a vendégeknél Holman Dávidot váltotta Guzmics Richárd a 85. percben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz