Budapesten fogták el sztárklubok legnagyobb ellenségét - sajtóhír

Magyarországon kapták el, de Portugáliában állhat bíróság elé a Football Leaks vezetője.
Dudás Gábor 2019. január 17., csütörtök 9:52
Magyarországon kapták el, de Portugáliában állhat bíróság elé a Football Leaks vezetője.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 17., csütörtök 9:52

A Record c. lap beszámolója szerint Budapesten fogták el az itt élő és hackerként tevékenykedő Rui Pintót. A Football Leaks tulajdonosa és vezetője ellenállás nélkül adta meg magát, amikor egy nemzetközi rendőri akció keretében őrizetbe vették. 3-4 hétbe is telhet, amíg kiadják Magyarországról Portugáliának, ahol bíróság elé állhat.

A 30 éves férfi a Football Leaksen keresztül nagyjából 70 millió, játékosok és klubok belső ügyeit, átigazolásokat és pénzügyi tranzakciókat is érintő dokumentumot, illetve szerződést hozhatott nyilvánosságra a korábbi hírek szerint. A Football Leakshez köthető például Cristiano Ronaldo nemi erőszak-botránya, de a Manchester City-t is egy kiszivárgott dokumentum és az annak kapcsán íródott cikk miatt kezdte el vizsgálni az UEFA - az ügy vége akár kizárás is lehet a nemzetközi kupákból.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz