Brutális tragédia: Hat lövéssel végezték ki a meccsen a focistát

A bolíviai Sergio Alberto Jáuregui még múlt vasárnap halt meg, miután több lövés érte egy barátságos mérkőzés közben a mexikói, Morelos állambeli Cuautla városában.
Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 14:59
A bolíviai Sergio Alberto Jáuregui még múlt vasárnap halt meg, miután több lövés érte egy barátságos mérkőzés közben a mexikói, Morelos állambeli Cuautla városában.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 14:59

A tragikus esetre a beszámolók szerint helyi idő szerint délelőtt 11 óra környékén került sor január 28-án, vasárnap. A 31 éves Sergio Jáuregui egy barátságos mérkőzésen vett éppen részt, amikor egy férfi odalépett hozzá a kispadnál - ahová az áldozat éppen vizet inni ment -, majd hatszor egymás után rálőtt, mielőtt egy motorkerékpárral elmenekült volna.

Percekkel a támadás után megérkeztek a mentőautók is a gyilkosság helyszínére Morelosban, de nem tudták már megmenteni a futballista életét, a hatóságok pedig azonnal megkezdték a nyomozást a lövöldöző felkutatására.

A korábbi profi játékos védőként játszott többek között a mexikói Arroceros de Cuautla csapatában, amelynél a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. 2015-ben visszavonult, hogy új életpályát kezdjen, különböző "félprofi" csapatokban játszva. A La Afición de Milenio beszámolója szerint a labdarúgást is igyekezett népszerűsíteni azzal, hogy iskolát alapított rászoruló gyermekek és fiatalok számára.

Hogy mi volt az oka a mexikói sajtó által csak "kivégzésként" emlegetett esetnek, egyelőre nincs információ.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz