Bivalyszelvények: Ők kaszáltak nagyot a legjobb meccsekkel

A hét legjobb tippelői a Tippmixpro-n.
Dudás Gábor 2017. július 5., szerda 14:08
A hét legjobb tippelői a Tippmixpro-n.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 5., szerda 14:08

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixpro-n a 26. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivaly szelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivaly szelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Egy játékos 13-as kötéssel, 300 Ft-os téttel 42 054 Ft-ot nyert. Szelvényét két sportágból válogatta össze: tenisz kapcsán WTA, ATP és ATP Challenger tornákra koncentrált, míg labdarúgásban Finnországból szemezgetett, valamint az U21-es spanyol válogatott Olaszország felett aratott győzelme is helyet kapott összeállításában, amelyet a 21 éven aluliaknak megrendezett Európa-bajnokság elődöntőjében ért el a spanyol alakulat.

FOGADJ ÉS NYERJ A FRADI ÉS A VASAS EURÓPAI KUPAMECCSÉVEL - KATTINTS!

Egy másik Tippmixpro játékosnak egy 14-es kötéssel, 500 Ft-os téttel 82 561 Ft-ot sikerült nyernie.  Igazi Európa Liga-selejtező specialistának is nevezhetjük a fogadót, hiszen az ebből a selejtező-sorozatból általa kiválasztott 14 esemény mindegyikét sikeresen tippelte meg, köztük a magas oddsszal bíró Mladost Podgorica, a Zira, a Vojvodina és a Shkendija Tetovo hazai győzelmét. Összeállításában helyet kapott a Beitar Jerusalem 4-3-as otthoni diadala is, amelyet a Vasas felett aratott úgy, hogy a 88. percig még a magyar csapat vezetett.

Egy harmadik játékosnak egy 8/10-es típusú kombinációval, 10 Ft-os alaptéttel, összesen 450 Ft-ot kockáztatva 115 973 Ft-ot sikerült bezsebelnie. Tippsorát kizárólag Ázsia labdarúgó bajnokságaiból állította össze és többek között sikeresen tippelte meg a Machida Zelvia csapatának idegenben aratott győzelmét, amely 3,05-ös nyereményszorzóval bírt és a Changchun Yatai hazai sikerét, amely pedig 2,7-es oddsszal rendelkezett. Volt izgulnivalója bőven, hiszen a Kyoto csak a 92. percben biztosította be győzelmét, az Urawa RD gárdája pedig a 85. percig még 2-3-as hátrányban volt, majd innen sikerült 4-3-as sikert elérniük.

Szeretnél felkerülni a jövő heti listára? Fogadj te is a Tippmixpro-n!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz