"Be vagy rúgva, vagy mi?!": Lőw Zsolt fogta le az ellenfél kispadja felé induló Bayern-edzőt

Egy feszült közjáték is színesítette az Augsburg és a Bayern München német bajnokiját.
Csakfoci.hu 2024. január 28., vasárnap 21:40
Egy feszült közjáték is színesítette az Augsburg és a Bayern München német bajnokiját.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 28., vasárnap 21:40

Thomas Tuchel hirtelen erős haragra gerjedt és az Augsburg kispadja felé indult a szombati bajnoki hajrájában - a Bayern München vezetőedzőjét végül magyar segítője, Lőw Zsolt fogta le.

Történt ugyanis, hogy a bajorok fiatal játékosa, Pavlovic a földre került egy ütküzés következtében, és bár a játékvezető előbb továbbengedte a játékot, nem sokkal később a sípjába fújt, hogy ápolni lehessen a gólt is szerző középpályást. A hazaiak persze reklamáltak és időhúzást emlegettek - ettől pöccent be Tuchel.

A szakember ordítva indult el a hazaiak padja felé és szavait egy közel mikrofon miatt a tévénézők is jól hallhatták:

Be vagy rúgva, vagy mi?! Van itt egy sérült játékosunk. Üljetek le a padra! Megőrültél, mi bajod van? Mi van veletek, mi?

- Tuchel dühének fő célpontja a Bild és az express.de beszámolója szerint Marinko Jurendic, az Augsburg reklamáló sportigazgatója volt.

A lefújás után, egy interjúban megkérdezték Tuchelt a kijelentéseivel kapcsolatban. A tréner először mosolyogva válaszolt: "Volt ilyen?" - mondta, majd rövid szünet után folytatta.

- A hazai kispadnál valaki hangosan panaszkodott a játékidő miatt, és nem látta, hogy van egy sérült játékosunk, ez bosszantott fel. Ilyenek az érzelmek - nyilatkozta a bajorok mestere.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz